Wettelijke kennisgeving

Deze term is van toepassing op elke gebruiker van deze website. Het feit dat u onze producten via onze website gebruikt of koopt, is een automatische instemming en goedkeuring van deze overeenkomst. Uw instemming om te voldoen aan en gebonden te zijn aan deze Algemene voorwaarden vindt plaats wanneer u de website voor het eerst gebruikt.

Uw bestelling vormt een contractueel aanbod en onze acceptatie van dat aanbod is automatisch zodra u ons een verzend-e-mail stuurt waarin u aangeeft dat uw bestelling is uitgevoerd en onderweg is.

Persoonlijke informatie wordt alleen verzameld via e-mailformulieren, waarbij het opzettelijk invoeren van persoonlijke of zakelijke gegevens is. deze gegevens worden verwerkt en opgeslagen in overeenstemming met de Europese regelgeving inzake gegevensbescherming en worden alleen gebruikt om uw bestelling te plaatsen.

Graag informeren wij u, in overeenstemming met de geldende wetgeving, indien van toepassing, welke persoonsgegevens door ons zijn opgeslagen.

In sommige gevallen is het echter mogelijk dat gegevens worden overgedragen aan derden. Houd er echter rekening mee dat onze website links naar andere websites kan bevatten en dat dit privacybeleid niet van toepassing is op die aanbieders en websites.